Najave

Sastanak zastupnice u Europskom parlamentu Sunčane Glavak s ministricom Tramišak i županima pet sjevernih županija

By 20. 11. 2020. No Comments

Zastupnica u Europskom parlamentu Sunčana Glavak održat će sastanak s ministricom regionalnog razvoja i fondova EU Natašom Tramišak te županima pet sjevernih županija u ponedjeljak, 23. studenoga 2020., u 11 sati u Čakovcu, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (bana Josipa Jelačića 22).

Sastanak će se održati uoči donošenja Višegodišnjeg financijskog okvira i Plana oporavka u Europskom parlamentu. Sastanak će biti prigoda da se predstave projekti od važnosti za sjever Hrvatske koji bi se financirali iz sredstava EU.

Zajedničko je nastojanje da se ulaganjem u infrastrukturu i jačanjem gospodarstva omogući kvalitetniji životni standard građana ovog područja, uvažavajući sve njegove specifičnosti i razvojne potrebe.

Na sastanku će sudjelovati ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU Nataša Tramišak, župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs, župan Varaždinske županije Radimir Čačić, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i župan Međimurske županije Matija Posavec.

Snimatelji i fotoreporteri moći će snimiti početak sastanka, a izjave za medije predviđene su po završetku sastanka.